Jääkiekko livetulokset, tulospalvelu, hockey livescore

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Loading...
Mainos
Mainos
Omat joukkueet
Ohje: Flashscore.fi jääkiekko tulospalvelu, tarjoaa yli 100 liigaan, cupiin ja kansainväliseen turnaukseen, joiden lisäksi tarjoamme sarjataulukot, maalintekijät, tilanne ja lopputulokset jääkiekosta livenä. Tulospalvelumme on reaaliaikainen, eikä sivua tarvitse päivittää. Tulospalvelu jääkiekko -alueelta löydät myös NHL livescoren, SM-liiga tulokset, Mestis, Euro Hockey Tour, SHL ja DEL. Jääkiekkoseurannassa myös Tshekki, Saksa, Sveitsi ja muita liigoja. Tarjoamme tuloksia myös muista jääkiekkoturnauksista. Kauden päätteeksi tarjoamme livetulokset, sarjataulukot ja tulokset tärkeimpiin jääkiekkotapahtumiin - IIHF Jääkiekon MM-kisat ja Stanley Cup.
Liiga livenä Flashscore.fi sivustolla! 20.04. Tappara - TPS, 23.04. TPS - Tappara, 24.04. Ilves - KooKoo, 25.04. Tappara - TPS, 26.04. TPS - Tappara. Seuraa Liigan tilanteita livenä, tulokset, otteluohjelma, Liigan sarjataulukko, joukkuesivut (esim. Kärpät, Tappara, TPS) ja pelaajien tilastot!
NHL livenä Flashscore.fi sivustolta! Seuraa NHL:n tilanteita livenä, tulokset, otteluohjelma, NHL:n sarjataulukko, joukkuesivut (esim. Columbus Blue Jackets, New York Rangers, Chicago Blackhawks) ja pelaajien tilastot (esim. Patrik Laine, Mikko Rantanen, Aleksander Ovechkin)!
Näytä lisää
Mobiilisovellukset
Mobiilisovelluksemme on optimoitu puhelimellesi. Lataa se ilmaiseksi!